Arabanız Varsa Hemen Bakın! İş Bankası’ndan Akaryakıt Kampanyası

Arabanız Varsa Hemen Bakın! İş Bankası’ndan Akaryakıt Kampanyası
Araç sahipleri nisan ayının son günlerinde akaryakıt alımlarında geçerli olan fırsatlara dair araştırmalar gerçekleştiriyorlar.

Arabasına akaryakıt alacak olan vatandaşlar nisan ayının son günlerinde farklı bankaların güncel fırsatları ile ilgili araştırmalar yaparken, İş Bankası da 1 Nisan tarihinde başlayan ve 15 Mayıs tarihinde sona erecek olan 200 TL Maxipuan kampanyasını duyurdu. Söz konusu fırsatın başlamasının ardından ayrıntılara ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, İş Bankası’nın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden ayrıntılı bilgilendirme metni yayınlandı. Bu çerçevede, kampanyadan kimlerin yararlanabileceği ve fırsatın detayları belli oldu.

İş Bankası 200 TL Maxipuan Kampanyası

İş Bankası’nın açıklamasına göre 1 Nisan ile 15 Mayıs tarihleri arasında Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde farklı günlerde gerçekleştirilecek 500 TL ve dördüncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 200 TL Maxipuan verilecek. Fırsattan yararlanabilmek için İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında yer alan kampanyalar bölümünden katıl butonuna tıklaması gerekirken, İş Bankası Maximum, Maximiles markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar i̇le yapılan işlemler kampanyaya dahil edildi. Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanya çerçevesinde değerlendirilmeyecek.

2023/10/16/hesap-makinesi.jpg

İş Bankası 2024 Nisan Güncel Kampanyalar

İş Bankası 15 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan 200 TL Maxipuan kampanyası ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, akaryakıt fırsatının yanı sıra, İş Bankası’nın eski ya da yeni müşterileri çeşitli sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ediyorlar. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi nisan ayında da İş Bankası güncel kampanyalara dair düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, İş Bankası'nın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan fırsatlara erişilebilir, detaylı bilgi edinebilir.

Haber Editörü