Garanti BBVA Emekli Promosyonu! Mayıs 2024 Öncesi Güncel Miktarlar

Garanti BBVA Emekli Promosyonu! Mayıs 2024 Öncesi Güncel Miktarlar
Mayıs ayı öncesinde Garanti BBVA’nın maaşı aralıklarına göre sunduğu güncel promosyonlara ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Mayıs ayı öncesinde nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan bankaların güncel emekli promosyonu fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, bankalar da geçtiğimiz süreçlerde yayınladıkları duyuru metinleri ile 30 Nisan tarihine kadar devam edecek promosyon fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulundular. Garanti BBVA da maaşını üç yıl boyunca Garanti BBVA’dan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre yapılacak olan promosyon ödemelerine ilişkin resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı.

Garanti Bankası Emekli Promosyon 2024 Nisan

Garanti BBVA’nın 28 Mart tarihinde başlattığı 30 Nisan tarihine kadar devam edeceğini duyurduğu emekli promosyonu kampanyası çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca Garanti BBVA’dan alacağına dair taahhüt veren kişiler 15.000 TL'ye varan emekli promosyonundan yararlanabilirken, maaş aralıklarına göre ödenecek promosyonlara dair Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde yer alan duyuru metni şu şekilde:

‘’Garanti BBVA’da emekli maaşı 10.000 TL’ye kadar olan emeklilerimize 6.250 TL, 10.000 – 15.000 TL arasında olan emeklilerimize 10.000 TL, 15.000 – 20.000 TL arasında olan emeklilerimize 12.500TL ve 20.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 15.000 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır. Emekli promosyon avantajından 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz yararlanabilir’’

2023/10/15/turk-lirasi.jpeg

Emekli Promosyonları Zamlanır Mı?

Kamu bankalarının ve özel bankaların mart, nisan ayında emekli promosyonu ödemelerini güncellemesinin ardından mayıs ayında ya da ilerleyen süreçlerde emekli promosyonlarında yeni artışların gündeme gelip gelmeyeceği merak edilen konular arasında yer alıyor. Emekli promosyonları maaş tutarına göre belirleniyor. Bu durumda, temmuz ayında milyonlarca emeklinin maaşına zam yapılacak olmasından dolayı temmuz ayında maaş zammının netlik kazanmasının ardından emekli promosyonlarında değişiklikler oluşursa bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından bilgilendirme metinleri yayınlayabilirler.

Haber Editörü