Mayıs Ayında 31 Bin 350 TL Promosyon Ödenecek! Nisanda Açıklandı

Mayıs Ayında 31 Bin 350 TL Promosyon Ödenecek! Nisanda Açıklandı
Nisan ayının ilk günlerinden son günlerine kadar maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça duyurular yayınlanıyor.

Mayıs ayında da bankalar emekli promosyonları ile ilgili bilgilendirmede bulunacaklar. Mayıs ayının ilk gününde başlayacak olan ve son gününe kadar devam edeceği düşünülen emekli promosyonu fırsatları merakla beklenirken, çalışanların maaş promosyonları da araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendirem duyurular yayınlanıyor. Çalışanlar da güncel gelişmeleri araştırıyorlar.

31.350 TL Promosyon Anlaşması

Nisan ayının son günlere doğru ilerlerken Kırşehir Belediyesi maaş promosyonu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunmuştu. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre çalışanlara 31.350 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. Mayıs ayında sağlanacak olan promosyon ile ilgili belediyenin yayınladığı duyuruda:

’’Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Türkiye İş Bankası Müdürü Selçuk Karaman ile Banka Promosyon Sözleşmesini imzaladı. Kırşehir Belediyesi ile Türkiye İş Bankası arasında gerçekleştirilen “Promosyon” sözleşmesine göre; Tüm Belediye çalışanlarımız, 15.05.2024 – 14.05.2027 tarihleri arasını kapsayacak şekilde 3 yıllık 31.350 TL Promosyon alacaklar. Çalışanlarımız promosyon ücretlerini Mayıs ayı maaşlarıyla birlikte alacaklar. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun’’ denildi.

2023/10/22/turk-lirasi.jpg

Maaş Promosyonları 2024 Nisan

Kırşehir Belediyesi 31.350 TL’lik promosyon anlaşmasına ilişkin nisan ayında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde çalışan personeller de maaş promosyonları için gerçekleşen görüşmeleri ve söz konusu görüşmelerden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için görüşmeler hız kesmeden devam ediyor. Bu durumda, önümüzdeki günlerde de maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanabilir.

Haber Editörü