ALBAYRAK MAZOT VURGUNUN MİKTARINI AÇIKLADI

ALBAYRAK MAZOT VURGUNUN MİKTARINI AÇIKLADI
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekpark’ın Çorlu şehiriçi otobüslerinden çalışlar tarafından yaklaşık 700 tonluk bir vurgun yapıldığını söyledi. Olayla ilgili belediye müfettişinin 700 tonluk bir...

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekpark’ın Çorlu şehiriçi otobüslerinden çalışlar tarafından yaklaşık 700 tonluk bir vurgun yapıldığını söyledi. Olayla ilgili belediye müfettişinin 700 tonluk bir vurgun olduğunu saptadığını ifade eden Albayrak, durumu savcılığa bildirdiklerini kaydetti.

Tekpark Çorlu şehiriçi ulaşımda çeşitli zamanlarda çalışanlar tarafından otobüslere alınan mazotlarla ilgili 700 ton bir vurgunun olduğu gündeme geldi. Konu hakkında Tekirdağ Odak Haber’e konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Konu bana genel müdür tarafından iletildiğinde hemen müfettiş görevlendirdim. Müfettiş raporunu tamamladı. 700 tonluk bir vurgun söz konusu. İlgililerle ilgili şikayetimizi savcılığa yaptık. Bu tür konularda çok hassasım. Gerekeni yaptık. Konu savcılıkta. Bu konu ile ilgili diyeceğim çok şey var ama konu yargıda olduğu için konuşmamız doğru değil” dedi.

Öte yandan çalışanlarında içinde bulunduğu şebekenin usulsüz şekilde otobüslere az mazot altığı ve bunu belediyeye tam tam almış gibi yansıtarak farklı zamanlarda 700 tonluk mazot vurgunu yaptığı öğrenildi.