AYGUN'UN ISRARI SONUÇ GETİRDİ

AYGUN'UN ISRARI SONUÇ GETİRDİ
CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, vekil olduğu ilk günden itibaren kentin sorunlarını sürekli gündemde tutan ve bu anlamda medyada en çok yer alan isimlerin başında yer aldı. Aygun bu kez Vali Mehmet Ceylan’a teşekkür...

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, vekil olduğu ilk günden itibaren kentin sorunlarını sürekli gündemde tutan ve bu anlamda medyada en çok yer alan isimlerin başında yer aldı. Aygun bu kez Vali Mehmet Ceylan’a teşekkür etti.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Öncan Aygun bir spor salonu ile ilgili durumu gündeme getirmiş ve konunun bir an önce çözülmesini istemişti. Söz konusu Kapalı salonda elektrikler kesilmiş, sosyal anlamda da bakımsız ve kötü bir durumdaydı.

Aygun bu durumu gündeme getirince Vali Ahmet Ceylan konuya duyarlı yaklaşmış ve bir an önce elektriklerin açılmasını sağlamıştı. Diğer taraftan da söz konusu salonun bakımına hemen başlatmış ve gençlerin hizmetine sunmuştu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardında İlhami Özcan Aygun sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayarak Vali Ceylan’a teşekkür etti. Aygun açıklamasında, “Tekirdağ’da Namık Kemal Lisesi’nin spor salonunun elektriklerinin borç nedeniyle kesilmesini ve okulun lavabo, tuvalet dahil iç donanımının virane halini gündeme taşımıştık. Milli sporcularımızın ve öğrencilerimizin eğitim gördüğü salonu, eğitim sistemimiz açısından çok üzücü bulmuştuk. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ile görüşmüş, elektriklerin yeniden açılmasına vesile olmuştuk. Şimdi Spor Salonu'nun tamamen bakım ve onarımdan da geçtiğinin müjdesini veriyorum. Buradan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'a duyarlılığı, eğitim kurumumuza sahip çıktığı, öğrenci ve velilerimizin sorununa duyarlılık gösterdiği için teşekkür ediyorum. Spor Salonumuz eğitim ve spor çalışmalarına layık olmuştur. Tekirdağ’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.