YAĞMURDAN SONRA YİNE AYNI MANZARA

YAĞMURDAN SONRA YİNE AYNI MANZARA
Tekirdağ’da dün akşam saatlerinde etkili olan yağmurdan sonra sabah saatlerinde işyerlerine işçi götürmek için yola çıkan servis araçları bir bir çöken yollara saplandı.SERVİSLER YİNE ÇAMURA SAPLANDIEdinilen bilgiye göre...

Tekirdağ’da dün akşam saatlerinde etkili olan yağmurdan sonra sabah saatlerinde işyerlerine işçi götürmek için yola çıkan servis araçları bir bir çöken yollara saplandı.

SERVİSLER YİNE ÇAMURA SAPLANDI

Edinilen bilgiye göre bir süre önce Süleymanpaşa Yüzüncüyıl Mahallesi’nde 3 servis aracı çöken yola saplanmış uzun süre yerel gündemi meşgul etmişti. Şimdi de aynı manzara Tekirdağ’ın birçok ilçesinde yaşandı. Dün akşam saatlerinde etkili olan yağmurdan sonra sabah saatlerinde işyerlerine işçi götürmek için yola çıkan servis araçları bir bir çöken yollara saplandı. Araçlar uzun süre kurtarılmayı bekledi. Araçlar çıkamayınca işçiler, fabrikalara başka araçlarla gitti.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Fotoğrafların sosyal medyada yer almasının ardından ise binlerce yorum geldi. Bazı kullanıcılar belediyeyi suçlarken, bazıları da olayı aşırı yağışlara bağladı. Süleymanpaşa, Çorlu ve Saray'da servis araçlarının çöken yollarda çekilen fotoğrafları kullanıcılar tarafından sosyal medyada paylaşıldı.