2 GÜNDE 2 BİN 700 BAŞVURU

2 GÜNDE 2 BİN 700 BAŞVURU
Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne 2 günde 25 bin TL kredi için 1700 kişi başvurdu,  Borç erteleme için de 2 günde 1000 kişi başvuru yaptı.Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne...

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne 2 günde 25 bin TL kredi için 1700 kişi başvurdu,  Borç erteleme için de 2 günde 1000 kişi başvuru yaptı.

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne 2 günde onlarca esnaf kredi ve borç erteleme için başvuru yaptı.  Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Şükrü Akçaoğlu yoğunluğun hafta sonuna kadar devam edeceğini kaydetti. Müracaatlar esnasında sosyal mesafenin korunduğunu kaydeden Akçaoğlu, "Gelen herkesin ateşi ölçülüyor. Personelimiz eldiven ve maske takıyor. İçeriye sırayla alıyoruz" dedi.

Krediler hakkında da bilgi veren Başkan Ali Rıza Eti, "Biz Tekirdağ'da 4 bin esnafa kredi verdik. Hepsinin erteleme hakkı da var 25 bin TL kredi isteme hakkı da var. Devletimizin gönderdiği para kadar esnafımıza yardımcı olacağız. İş yapamaz hale gelen esnafımıza can suyu. Bizden daha önce kredi kullananların bizde zaten teminatı var. Yine bir kefil alacağız" dedi.