Akbank 500 TL Hediye Çeki Veriyor! Mayıs Sonuna Kadar Geçerli

Akbank mayıs ayının sonuna kadar geçerli olan 500 TL hediye çeki fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Mayıs ayının ilk günlerinde Akbank resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı duyurular ile farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirim ve chip-paralara ilişkin bilgilendirmede bulunurken, önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler fırsatların detaylarını merak ediyorlar. Bu çerçevede, 2 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 500 TL hediye çeki sunulurken, kampanyanın detaylarına ve fırsattan kimlerin yararlanacağına ilişkin Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden duyuru yayınladı.

Akbank 500 TL Hediye Çeki

Akbank'ın yayınladığı bilgilendirme metnine göre 1044BOYNER500 davet kodunu kullanarak Akbank mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbank müşterisi olanlar 500 TL değerinde Boyner hediye çeki kazanacaklar. Kampanya 2-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olurken, müşteriler kampanyadan sadece bir kez faydalanabilecekler. Fırsatın detayları ile ilgili Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metninde mobil uygulama üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip müşteri olmak istiyorum butonuna tıklanması ve davet kodu alanına belirtilen kodu yazarak müşteri olunması gerekiyor.

Akbank 2024 Mayıs Güncel Kampanyalar

Akbank 500 TL Boyner hediye çeki kampanyasının detaylarına ilişkin mayıs ayının ilk günlerinde resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler 4 Mayıs itibariyle farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak olan chip-paraları, indirimleri merak ediyorlar. Akbank belirli tarihler arasında geçerli olan kampanyalar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Akbank'ın güncel kampanyalarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Akbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri