Emeklilere Nisan Müjdesi! 3 Farklı Ödeme Alınabilecek

Önümüzdeki ay emeklilere iletecek olan çeşitli ödemelere dair araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Mart ayı emekli maaş ödemeleri dün itibariyle başladı. 17 Mart tarihinde başlayan emekli maaş ödemeleri 28 Mart tarihine kadar tahsis numarasını son rakamına göre devam edecek. Söz konusu maaş ödemelerine dair gelişmeler yakından takip edilirken, nisan ayında alınacak olan ödemeler de merak ediliyor. Bu çerçevede, SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekleri nisan ayı maaş ödemelerini, emekli promosyonlarını ve ikramiyelerini araştırıyorlar.

Nisan 2024 Emekli Maaşları

Nisan ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ayın 17'si ile 28'i arasında SSK, Bağkur emeklilerine tahsis numarasının son rakamına göre maaş ödemeleri gerçekleştirilecek. Bu çerçevede, SSK ve Bağkur emeklileri tahsis numarasının son rakamına göre maaş ödemelerine dair yapılacak açıklamaları yakından takip edecekler.

Emekli İkramiyesi 2024 Nisan

Emekli ikramiyelerinin 2000 TL'den 3000 TL seviyesine yükseldiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz süreçte açıklamıştı. İkramiye ödemelerinin zamlanmasının ardından 3000 TL tutarındaki ikramiyenin hangi tarihte verileceği merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında milyonlarca SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklisine ikramiye ödemelerinin iletileceğini duyurdu. Detaylı ikramiye ödemesi takvimine dair önümüzdeki günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor.

Emekli Promosyonları 2024

Emekli maaşları ve bayram ikramiyesi ödemeleri ile birlikte, nisan ayında maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak promosyonlar merak ediliyor. Mart ayının ilk günlerinde başlayan ve son günlerine kadar devam edecek olan emekli promosyonu kampanyaları çerçevesinde, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralıklarına göre 15.000 TL'ye varan promosyon sunuluyor. Bu çerçevede, nisan ayının ilk günlerinde de ay sonuna kadar devam edecek promosyon fırsatları ile ilgili bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular ile kamuoyu bilgilendirilecek.

Ekonomi Haberleri