İş Bankası’ndan Market Alışverişi Fırsatı! 500 TL Maxipuan Verilecek

Market alışverişinde geçerli 500 TL Maxipuan kampanyası ile ilgili İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

Nisan ayının son günlerinde İş Bankası’nın farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunduğu indirimlere ve Maxipuanlara dair araştırmalar gerçekleştirilirken, 15 Nisan tarihinde başlayan ve 19 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 500 TL Maxipuan elde edilebileceği İş Bankası tarafından duyuruldu. Söz konusu kampanyanın açıklamasının ardından fırsatın detayları merak konusu olurken, İş Bankası daha resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulundu.

İş Bankası 500 TL Maxipuan Kampanyası

İş Bankası’nın açıklamasına göre Maximum Mobil’den veya İşcep’ten market kampanyasına katılanlar 15 Nisan ile 19 Mayıs tarihleri arasında Maximum kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra farklı günlerde yapacakları 750 TL ve üzeri peşin market alışverişi için 50 TL, istenirse Maximil olarak kullanılabilecek 500 TL Maxipuan kazanabilecekler. Fırsattan yararlanabilmek için Maximum Mobil’den veya İşcep'ten kampanyalar bölümünden katıl butonuna tıklaması gerekirken, İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dahil edildi.

İş Bankası 2024 Nisan Kampanyaları

İş Bankası’nın mayıs ayının ortalarına kadar devam edeceğini duyurduğu market alışverişinde 500 TL Maxipuan kampanyası ile ilgili detaylar merak edilirken, nisan ayının son günlerinde farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimler ve Maxipuanlar merak ediliyor. Belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara dair İş Bankası düzenli olarak bilgilendirmede bulunurken, İş Bankası’nın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel fırsatlara erişilebilir.

Ekonomi Haberleri