Turkcell Hattı Olanlara Müjde! Mesajı Gönderen Paketini İkiye Katlıyor

Turkcell 30. yıl için geçerli olan kampanyaya dair resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

Turkcell güncel kampanyalar ile ilgili düzenli olarak resmi internet sitesinde üzerinden bilgilendirmede bulunurken, 30. yıl kampanyası da açıklandı. Söz konusu fırsat çerçevesinde GB, dakika ve SMS içeren mevcut paketler ücretsiz katlanabilirken, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak fırsatın detayları merak konusu oldu. Turkcell'in açıklaması ile birlikte fırsatın detayları ve kimlerin yararlanabileceği netleşti.

Turkcell 30. Yıl Kampanyası

Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre Turkcell uygulaması hediye havuzu sekmesinden, Turkcell iletişim merkezinden, Turkcell müşteri hizmetleri aracılığı ile ya da 30.YIL yazıp 2200’a SMS göndererek kampanyaya katılım talebinde bulunulabilecek. Söz konusu kampanya çerçevesinde faturalı tarifelerde bulunan müşterilerin fırsata katılabilmesi için yurtiçi dakika, SMS ve internet içeren bir ana pakete sahip olmaları gerekirken, faturasız müşterilerin kampanyaya katılabilmesi için yurtiçi dakika, SMS ve internet içeren 28 günlük bir pakete sahip olmaları gerekiyor. Fırsat çerçevesinde internet, dakika ve SMS içeren mevcut paketler katlanırken, Turkcell kampanyanın ücretsiz olduğunu duyurdu.

Turkcell Güncel Kampanyalar 2024 Mayıs

Mayıs ayının ilk gününde Turkcell'in 30. yıl kampanyasının detaylarına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, farklı fırsatlar da merak edilen konular arasında yer alıyor. Turkcell faturalı ve faturasız müşteriler için düzenli olarak güncel kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Turkcell’in resmi internet sitesi üzerinden güncel fırsatlara erişilebilir, ayrıntılı bilgi edinilebilir.

Ekonomi Haberleri