Akay'dan üst yapı denetimi

Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) işbirliği ile başlanan Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması 1. etap çalışmaları...

Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) işbirliği ile başlanan Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması 1. etap çalışmaları devam ediyor.

Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projesi 1. etap çalışmalarının planlanan program dahilinde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk - Öztrak Caddeleri ve bunlara bağlı 19 sokağın altyapı ve üstyapı düzenlemelerinin ilk adımı olan 1. etap çalışmalarımız planlandığı şekilde devam ediyor. TESKİ tarafından Altıyol Kavşağı ile Cumhuriyet Meydanı arasındaki kısımda altyapı çalışmaları tamamlandı. Ekipler 1. etap 4. kısımda çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

ALTYAPI SORUNUNU ORTADAN KALDIRIYORUZ

Belediye Başkanı Vahap Akay, “Proje kapsamında Atatürk ve Öztrak Caddeleri ile bağlantılı sokaklarda 15 bin 990 metre içme suyu hattını yeniliyoruz. Bununla birlikte 11 bin 700 metre kanalizasyon hattı, 4 bin 900 metre yağmur suyu hattı inşası gerçekleştiriyoruz. Proje kapsamında 1’inci etapta Atatürk Caddesi ve bağlı sokaklarda içme suyu hattı yenilendi. Yağmursuyu ve kanalizasyon imalatları tamamlandı. Bu bölgede bulunan abonelere yeni içme suyu hattından su verilmeye başlandı. 1’inci etap altyapı çalışmaları tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına geçildi” ifadelerini kullandı.

DAHA SAĞLIKLI İÇME SUYU HATTINA KAVUŞTURUYORUZ

Mevcut altyapı hatlarının ortalama 3

Gündem Haberleri