Bakım merkezinde anlamlı iftar

MÜSİAD’tan anlamlı iftar Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi, koruyucu aile edindirilmiş olan çocukların ailelerini ve Özel Trakya Bakım Merkezi’nde bulunan yaşlıları iftarda ağırladı.Çerkezköy’de...

MÜSİAD’tan anlamlı iftar Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi, koruyucu aile edindirilmiş olan çocukların ailelerini ve Özel Trakya Bakım Merkezi’nde bulunan yaşlıları iftarda ağırladı.

Çerkezköy’de bulunan Özel Trakya Bakım Merkezi’nde düzenlenen iftara Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, MÜSİAD Genel Başkan eşi Zehra Kaan, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Selahattin Güven, MÜSİAD Genel Merkez Üst Kurul Başkanı Oktay Dede ,MÜSİAD Genel Merkez Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli, MÜSİAD Kadın Çalışma Grubu Başkanı Müge Öz, Aile Yanında Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hakkı Bilgiç, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan, MÜSİAD üyeleri ve MÜSİAD dostları iştirak etti.

Şube Başkanı Ahmet Candan yaptığı açılış konuşmasında, “MÜSİAD olarak, iftar sofralarında bir araya gelmeyi, bu mübarek günlerde dostlarımızla hasbihal etmeyi kıymetli buluyoruz. Bu vesile ile bir araya gelerek, Ramazan’ı şerifin huzurunu birlikte yaşıyoruz. Şükürler olsun ki soframız yine dostlarımızla ve yine bereketle dolu. Rabbimin verdiği güçle orucumuzu tutuyoruz; göğsümüzde imanla, Hakk’a layık olmaya çalışıyoruz. Rabbim, tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı kabul buyursun.” dedi. MÜSİAD Genel Merkez Kadın Çalışma Grubu Başkanı Müge Öz ise yaptığı konuşmada, “Ramazan Ayı, yaradan’ın bizlere sunduğu bir fırsattır. Kendi sorumluluğumuzun yanında, içinde yaşadığımız dünyaya, bu dünyayı paylaştığımız her bir kardeşimize karşı sorumluluğumuzu hatırlayıp, gereğini yapabilme fırsatıdır bu. Huzurun, barışın ve merhametin hakim olduğu bu mübarek ayı, bireysel vicdan muhasebemizi yaparak ve çevremize, mümkün olduğu ölçüde fayda sağlayarak geçirmeyi Rabbim hepimize nasip etsin. Bizler bu topraklarda doğarak; kardeş olmanın kıymetini, paylaşmayı ve bereketin, paylaştıkça çoğaldığını birer miras olarak alıyoruz.” dedi. MÜSİAD Genel Merkez Üst Kurul Başkanı ve MÜSİAD Tekirdağ Kurucu Başkanı Dr. Oktay Dede, “MÜSİAD olarak kurulduğumuz günden bugüne, kardeşliğe ve beraber büyümenin gücüne inandık. Bu inançla çıktığımız yolda, tüm dünyaya örnek olacak bir beraberlik örneği sergiledik. Bugün hamdolsun, aynı dili, aynı dini paylaşmadığımız coğrafyalar da dâhil olmak üzere, bizimle aynı binlerce dostumuz var.Çünkü bizlerin ortak dili, gönüllerin dilidir; bunun için yol arkadaşlarımıza, gönüldaşlarımız diyoruz. Dünyanın 94 ülkesinde, 224 noktada ulaştığımız dostlarımızla, her geçen gün daha da güçleniyoruz. Biliyorsunuz MÜSİAD’ımız bu ay 29’uncu yılını doldurdu. 29 yılda MÜSİAD olarak eriştiğimiz her başarı, bizler için çok kıymetli. Bu vesileyle, MÜSİAD’ımızın nice yıllara siz değerli dostlarıyla birlikte yürümesini, bu yolda nice başarılara imza atmasını diliyorum.” ifadelerini kulandı.

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Selahattin Güven ve Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ise, düzenlene iftar nedeniyle MÜSİAD Tekirdağ Şubesi’ne  ve Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti. İftarda katılımcılara günün anısına çeşitli hediyeler ve plaket takdim edildi.

Kaynak: Çerkezköy Bakış Gazetesi

Gündem Haberleri