GENÇ YAZAR IŞIKSAL MALKARA’DA OKURLARI İLE BULUŞTU

Tekirdağlı genç yazar Eda Nur Işıksal, 17 yaşında başlayıp 21 yaşında tamamladığı İlk isimli romanının 21. Buluşmasını Malkara’da gerçekleştirdi.Maltepe Hukuk Mezunu genç avukat adayı Eda Nur Işıksal Malkara Orhan...

Tekirdağlı genç yazar Eda Nur Işıksal, 17 yaşında başlayıp 21 yaşında tamamladığı İlk isimli romanının 21. Buluşmasını Malkara’da gerçekleştirdi.

Maltepe Hukuk Mezunu genç avukat adayı Eda Nur Işıksal Malkara Orhan Öztrak Park’ında okurlarına hitap etti.

Dört yıllık emeği sonucu yarattığı eser hakkında bilgiler veren Işıksal; “Eserim İlk´te Türkiye´nin en değerli iş insanları, spor camiası ve sanat camiasını oluşturan insanların herhangi bir bedel talep etmeden eserime inanarak kendi hayatlarından sunduğu kesitleri genç bir gazetecinin hikayesi ile birleştirip zengin bir içerik oluşturdum. Eserimde Atasay, Big Chef, Atelier 19, Rox Cappadocia gibi dev firmaların sahiplerinin, Mustafa Denizli, Selim Soydan ve Osman Şenher gibi spor dünyasının önde gelenlerinin sanat camiasının yakından tanıdığı müzik eğitmeni ve Aşkın Nur Yengi´nin ablası Süheyla Yengi´nin, televizyon dünyasının prensi Alp Kırşan´ın hayat hikayeleri ve sıfırdan zirveye çıkışları yer alıyor.” dedi.

“BU ESERDE HAYAT MÜCADELESİ, SIFIRDAN ZİRVEYE YÜKSELİŞ VAR”

Kitabında hukukçu ve gazeteci bir kadının bakış açısından yaşadığı olayları kaleme alan Işıksal; “ İlk adlı kitabıma geleni ilk tepkilerin neredeyse hepsi olumlu ve gurur verici. Çünkü bu eserde hayat mücadelesi var. Ünlü isimlerin yükselişlerini konu alan hukukçu ve gazeteci bir kadının hayat mücadelesi… Çözmesi gereken olaylar, yürümesi gereken zorlu yollar. Okuyucunun kitabı bir çırpıda bitirebileceği sürükleyiciliği sağlayabildiği bir eser oldu.” diye konuştu.

Program sonunda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Işıksal’a ve kitap sponsoru Demirhan Madencilik Sahibi Oktay Bakırhan’a plaket taktim etti. Işıksal’da katılımcılara kitabını imzalayarak verdi.

Gündem Haberleri