Kıbrıs Gemi Seferleri

Kıbrıs ve Türkiye Cumhuriyeti arasında kimlik ile seyahat edebileceğiniz Kıbrıs feribot seferleri, Filo Denizcilik tarafından düzenlenmektedir. Sektörde yer aldığı uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ve deneyim ile güvenli...

Kıbrıs ve Türkiye Cumhuriyeti arasında kimlik ile seyahat edebileceğiniz Kıbrıs feribot seferleri, Filo Denizcilik tarafından düzenlenmektedir. Sektörde yer aldığı uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ve deneyim ile güvenli deniz yolculuğu, yolculuk sırasında gemi operasyon işlemleri, konforlu yolculuk hizmetleri sunuyor. Sahip olduğu modern gemiler ve profesyonel personel ile kalite anlayışından ödün vermeyen firma deniz yolculuğundan korkan veya gemiye binemeyen yolcular için güvenli, konforlu ve kaliteli yolculuk imkanı sağlıyor. Prensiplerinden, ilkelerinden ödün vermeden seyahat imkanı sağlamak için çalışan firma Mersin – Kıbrıs arasında yenilikçi, modern, hızlı ve güvenilir yolculuklar düzenliyor.

Mersin Kıbrıs arası gemi seferleri düzenleyen Filo Denizcilik sizlere aracınız ile seyahat etme imkanı da sağlıyor. Tatile giderken veya iş için Kıbrıs’a gitmek istediğinizde aracınızı yanınızda götürebiliyorsunuz. Araç ile seyahat etmeniz için firma tarafından belirlenmiş olan kurallara riayet etmeniz gerekiyor. Şahsi olarak yanınızda götüreceğiniz aracınız için öncelikle araç dahil bilet almanız gerekiyor. Bilet alma işlemi sırasında aracınızın ağırlığının belirli standartların altında olması gerekiyor. Yolculuk sırasında taşıma ağırlığı açısından risk oluşturmayacak standart değerler belirlendiği için aracınızın bu ağırlık değerlerinde olması gerekiyor. Ağır yük araçları içinde belirlenmiş olan ağırlık değerlerine göre bilet fiyatı ödemeniz gerekiyor. Şahsi aracınız ile yolculuk yaparken aracınızın alabileceği kadar eşyanızı yanınızda götürebilir ve ekstra ücret ödemezsiniz.

Kıbrıs’a seyahat edeceğiniz zaman yanınızda evcil hayvanınızı götürmek istediğinizde Filo Denizcilik imdadınıza yetişiyor. Gemi biletleri alırken hiçbir ücret ödemenden sadece veteriner kontrolü ve karantina koşullarını kabul ettikten sonra evcil hayvanınızı yanınızda götürebiliyorsunuz. Filo Denizcilik herkes için güvenli ve konforlu bir yolculuk imkanı sağlamak için belirli standartlar getirmiştir. Bu standartlara uygun olacak şekilde hayvan taşıma şartlarını kabul ettiğinizde ücret ödemeden sevili dostlarınızı yanınızda götürebiliyorsunuz. Yük ve yolcu taşımacılığı konusunda profesyonel olan Filo Denizcilik, uluslararası yük ve yolcu taşımacılık standartlarına uygun olarak hareket etmektedir. Her anlamda modern ve yenilikçi hizmetler veren firma yolcuların güvenli bir şekilde varış limanına ulaşabilmeleri için her türlü tedbiri alıyor, varış limanında feribottan inene kadar yolcuların güvenliğini sağlayacak tedbirler alıyor.

Gündem Haberleri