MİNİK YÜREKLERDEN İYİLİK HAREKETİ

Tekirdağ’ın gözde eğitim kurumlarından Meriç Koleji, Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlediği kermes gelirini, LÖSEV’e bağışladı.Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Süleymapaşa’da eğitim öğretim veren...

Tekirdağ’ın gözde eğitim kurumlarından Meriç Koleji, Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenlediği kermes gelirini, LÖSEV’e bağışladı.

Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Süleymapaşa’da eğitim öğretim veren Özel Meriç Okulları önemli bir farkındalığa imza attı. Lösemi hastalığına dikkat çekmek için harekete geçen okul yöneticileri, LÖSEV yararına bir kermes açtı. Stantta veliler ve öğrenciler tarafından yapılan yiyecekler satışa sunuldu. Etkinliğe kamu kurum ve kuruluşları ile 100. Yıl Mahallesi’nde faaliyet gösteren anaokulu öğrencileri de katıldı. Lösemi hastası çocuklar yararına gerçekleştirilen satıştan elde edilen gelir LÖSEV’e bağışlandı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Meriç Koleji Kurucu Temsilcisi İlyas Erdoğan, “Lösev yararına kermes düzenledik. Sabahtan akşama kadar devam etti. Kamu kurum ve kuruluşlarını davet ettik. Onlar baya ilgi gösterdi. Çevredeki anaokulları kermesimize katılım sağladı. Misafir anaokulu öğrencilerimize fen deneyleri bahçede yaptık. Yine oyun parkuru düzenledik. Öğrencilerimize anaokulu öğrencileri kaynaştı. Öğrencilerimiz velileri ile birlikte hazırladıkları yiyecekleri yine öğrencilerimiz satışını yaptı. Gelirimizin tamamı lösevlilere aktarılacak. Burada amaç farkındalık oluşturmak” diye konuştu.

Gündem Haberleri