STAR MEDİCA DUR DURAK BİLMİYOR

Özel Star Medica Hastanesi koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlamalarında da sağlık hizmetlerine Tekirdağ ili sınırları içerisindeki Avrupa Serbest Bölge’de bulunan firmalara portör taraması, pcr...

Özel Star Medica Hastanesi koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlamalarında da sağlık hizmetlerine Tekirdağ ili sınırları içerisindeki Avrupa Serbest Bölge’de bulunan firmalara portör taraması, pcr testi, antijen testi, laboratuvar hizmetleri, 7/24 acil servis ve tüm kadrosu ile devam ediyor.

İşletme Direktörü Atakan Polat; Bölgeye yapacağımız yeni yatırımlarla birlikte tüm firmaların sağlık hizmetlerine talibiz, misafir odaklı yaklaşımımız, tecrübeli büyüyen hekim kadromuz ve güler yüzlü personelimiz ile ‘’Sağlığınız İçin’’ sloganıyla hizmet anlayışımıza devam edeceğiz. Tekirdağ’ımızın dört bir yanına hizmet vermek için gece gündüz demeden fedakarca çalışan personelimiz ile halkımıza en iyi sağlık hizmetini vermek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. İnşallah bu zor günleri kurallara uyarak birlikte atlatacağız.’’ diye belirtti.

Gündem Haberleri