Denizbank 1000 TL İndirim Yapıyor! Tarih ve Detaylar Belli Oldu

Denizbank mart ayında başlayan ve haziran ayına kadar devam edecek olan 1000 TL indirim kampanyası ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Mayıs ayı öncesinde Denizbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan bonusları ve indirimleri merak ediyorlar. Bu çerçevede, 26 Mart tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan 1000 TL indirim kampanyasının açıklamasının ardından fırsatın detayları araştırılırken, Denizbank da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulundu. Kampanyadan kimlerin yararlanabileceği ve nasıl katılım sağlanacağı merak edilirken, 1000 TL indirim fırsatının detayları belli oldu.

Denizbank 1000 TL İndirim Kampanyası

26 Mart ile 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanya çerçevesinde İşletme Kart sahipleri Huawei'den yapacakları MateBook D16 i9 2024, MatePad Pro 13.2 ve MateBook 14 alışverişlerinde 1000 TL indirimden yararlanabilecekler. Haziran ayının son gününe kadar devam edecek olan fırsat ile ilgili Denizbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre ödemelerin İşletme Kartları yapılması gerekiyor. Kampanyadan yararlanabilmek için fırsatı yakala alanından kampanya kodu alınabilirken, kampanya kodu MateBook D16 i9 2024, MatePad Pro 13.2 ve MateBook 14 adresinde satın alma ekranında yer alan kupon kodu alanına girilerek fırsattan yararlanılabilecek.

Denizbank 2024 Mayıs Kampanyaları

Haziran ayının son gününe kadar devam edecek olan 1000 TL indirim kampanyası ile ilgili Denizbank resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlarken, Denizbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de nisan ayının son günlerinde mayıs ayı kampanyaları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Mayıs ayında da Denizbank belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunacak. Bu çerçevede, Denizbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel fırsatlara erişilebilir, ayrıntılı bilgi edinebilir.

Güncel Haberleri