BinBin, Halka Arz İçin Başvuruda Bulundu

BinBin, 1000 Yatırımlar Holding'in çoğunluk hissesine sahip olduğu bir e-scooter kiralama şirketidir. Şirket, Türkiye ve yurt dışında geniş bir operasyon ağıyla faaliyet göstermektedir.

1000 Yatırımlar Holding'in yüzde 89 hissesine sahip olduğu BinBin, halka arz başvurusunda bulunduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Şirket, Türkiye ve yurt dışında e-scooter kiralama hizmeti sunuyor ve 25 binden fazla e-scooter ile yaklaşık 4 milyon kullanıcıya ulaşıyor.

BinBin Halka Arz Başvurusunda Bulundu

2019 yılında kurulan BinBin, İstanbul, Konya, Antalya, Eskişehir, Samsun, Adana, Kocaeli, Bursa, Gaziantep, Uşak ve Sakarya'da faaliyet gösterirken; Bulgaristan, Bosna Hersek, Kuzey Makedonya ve son olarak Arnavutluk'ta da operasyonlarını sürdürüyor.

1000 Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Abdik, yapılan açıklamada BinBin'in halka arz sürecinin şirketin şeffaflık, güven ve sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda büyümesini destekleyeceğini belirtti. Abdik ayrıca, halka arzın yeni yatırımlar yaparak teknoloji altyapısını güçlendirmesi ve hizmet ağını genişletmesi için önemli bir fırsat sunduğunu vurgulayarak, yatırımcıları bu sürece ortak etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti. BinBin ise çevre dostu ve yenilikçi çözümleriyle şehir içi ulaşımı dönüştürmeye devam edeceğini ve yatırımcıların desteğiyle mikro mobilite sektöründe öncü konumlarını daha da güçlendireceklerine inandıklarını belirtti.

Gündem Haberleri