Erdek'te 5. Kattan Düşen 12 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Balıkesir’in Erdek ilçesinde 12 yaşındaki Osman Tuğra Sevgin, yaz tatili için bulunduğu anneanne ve dede evinin 5. kattaki balkonundan düşerek ağır yaralandı.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde trajik bir kaza yaşandı. 12 yaşındaki Osman Tuğra Sevgin, yaz tatili için anneannesi ve dedesinin yanında konaklamak üzere Erdek'e geldi. Atatürk Mahallesi Mustafa Çavuş Sokak'taki apartmanda, ziyaret sırasında balkonun kenarına yaklaşan Osman Tuğra Sevgin, dengesini kaybederek 5. kattaki balkondan düştü.

Balıkesir Erdek İlçesinde Çocuk Balkondan Düştü

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar ve ailesi durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak Osman Tuğra Sevgin’i ambulansla Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından çocuğun durumu kritik olduğu için Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Ancak tüm çabalara rağmen, Osman Tuğra Sevgin hastanede yaşamını yitirdi. Olay, hem aileyi hem de yerel halkı derin bir üzüntüye boğdu. Çocuğun cenazesi, İstanbul'da toprağa verilecek. Kaza ile ilgili olarak yetkililer soruşturma başlattı.

Gündem Haberleri