Saadet Partisi Üsküdar'dan Gazze'ye Destek

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için Üsküdar Meydanı'nda toplandı.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti. Üsküdar Meydanı'nda toplanan partililer, İsrail aleyhine sloganlar attı.

Saadet Partisi İsrail'in Saldırılarını Protesto Etti

İlçe Başkanı Hakan Tevfik Erdağı, yaptığı açıklamada, Siyonistlerin sapkın inançlarının karanlığında Büyük Ortadoğu Projesi'ni hayata geçirerek tüm dünyayı kendilerine köle yapmak istediklerini söyledi. Erdağı, bu plan doğrultusunda Suriye, Libya, Afganistan, Irak ve Yemen başta olmak üzere 22 İslam ülkesinin sınırlarının tehdit altında olduğunu ve bu hedefe ulaşmak için iç savaşlar çıkarıldığını belirtti.

Erdağı, 7 Ekim'den bu yana gerçekleştirilen saldırılar sonucunda Gazze'de 40 binden fazla Filistinlinin hayatını kaybettiğini, 100 binden fazla yaralı olduğunu ifade etti. "Daha 1 aylık olmayan bebekler, henüz okula başlamamış çocuklar katledildi. Mülteci kamplarına sığınan yaşlıların ve kadınların üzerine bombalar yağdırıldı. Camiler, yardım konvoyları, ambulanslar, hastaneler, kamplar, çadırlar bombalandı. Gazze hala aç, susuz, acı içinde ve yanıyor," dedi.

Grup, açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Gündem Haberleri