Pirinç Migros’ta İndirimde! 5-6-7-8 Mayıs Tarihlerinde Devam Edecek

Mayıs ayının ilk günlerinde geçerli olan pirinç indirimine dair Migros bilgilendirmede bulundu.

Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayının ilk günlerinde de belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara dair Migros resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı duyurular ile bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 2 Mayıs tarihinde başlayan ve 8 Mayıs tarihinde sona erecek olan pirinç kampanyasının duyurulmasının ardından fırsatın detayları merak konusu oldu. Migros da baldo pirinç 2.5 kg fırsatının detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

Migros Pirinç İndirimi 2024 Mayıs

Migros tarafından yapılan açıklamaya göre 2 Mayıs tarihinde başlayan ve 8 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde Money Kart veya Money Bonus yapılan alışverişlerde Migros baldo pirinç 2.5 kg 134 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak. Kampanyanın başlamasının ardından fırsatın detaylarına ilişkin Migros'un sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Baldo pirinç fırsatı ile ilgili açıklamada:

’’İyisi Ucuza Migros’ta! Gıda ürünlerinde müthiş fiyatlar Migros mağazaları ve Migros uygulamasında’’ denildi.

Migros Mayıs 2024 Güncel Kampanyalar

2-8 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan baldo pirinç indiriminin detaylarına ilişkin Migros'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bilgi verilirken, Migros müşterileri mayıs ayının ilk günlerinde belirli tarihler arasında geçerli olan kampanyalarla ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da Migros söz konusu fırsatlara dair resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurular yayınlıyor. Mayıs ayının son gününe kadar Migros'un güncel fırsatlara ilişkin düzenli olarak açıklamalar yapması bekleniyor.

Yaşam Haberleri