Ziraat Bankası Anneler Günü Kampanyası! 300 TL Bankkart Lira Fırsatı

Ziraat Bankası Anneler Günü’ne özel kampanya ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulundu.

Anneler Günü’ne çok az bir süre kala bankaların güncel kampanyalarına dair araştırmalar gerçekleştirilirken, bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile Anneler Günü’ne özel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, 1 Mayıs tarihinde başlayan ve 14 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan Ziraat Bankası’nın Anneler Günü'ne özel fırsatı çerçevesinde toplam 300 TL bankkart lira elde edilebilirken, kampanyanın detaylarına ve fırsattan kimlerin yararlanacağına dair Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı.

Ziraat Bankası 300 TL Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 1-14 Mayıs tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı giyim, aksesuar, kozmetik, kuyum, saat, çiçekçi, küçük ev aletleri, güzellik/bakım merkezleri, kuaför salonları, cafe ve restaurant sektörlerindeki üye yerlerinden Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak her 1500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL olmak üzere toplam 300 TL Bankkart lira elde edilebilecek. Anneler Günü’ne özel fırsattan yararlanmak isteyen kişilerin Bankkart Mobil’den veya bankkart.com.tr'den kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor. Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye iş yerlerinden yapılacak işlemler kampanya çerçevesinde değerlendirilmeyecek.

Ziraat Bankası 2024 Mayıs Güncel Fırsatlar

Anneler Günü’ne özel kampanya çerçevesinde 1-14 Mayıs tarihleri arasında Ziraat Bankası toplam 300 TL Bankkart Lira sunarken, mayıs ayının ilk günlerinde Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri, Bankkart liraları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ilişkin Ziraat Bankası düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden ya da sosyal medya hesapları üzerinden güncel fırsatlara erişilebilir, detaylı bilgi edinilebilir.

Yaşam Haberleri