Bayrampaşa'da Demir Kapı Hırsızlığı

Bayrampaşa'da Demir Kapı Hırsızlığı
Bayrampaşa'nın Kartaltepe Mahallesi'nde bir şüpheli, çevreyi kontrol ettikten sonra bir binanın demir kapısını yerinden sökerek çaldı.

Bayrampaşa'da yaşanan hırsızlık olayı, güvenlik kameralarına yansıdı. Kartaltepe Mahallesi Şener Sokak'ta meydana gelen olayda, bir kişi sabah saatlerinde çevreyi gözetlemeye başladı.

İstanbul Bayrampaşa'da Hırsızlık Olayı Yaşandı

Sokakta kimseyi görmeyen şüpheli, boş bir binaya girdi. Binada kimseyi bulamayan hırsız, içeriye girip dikkatlice demir kapıyı yerinden sökmeye başladı.

Kapıyı söktükten sonra hızla olay yerinden uzaklaşan şüpheli, çaldığı eşyayı alarak kayıplara karıştı. O anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde, şüphelinin çevreyi dikkatlice kontrol ettiği ve binaya girdikten sonra kapıyı sökerek hızla uzaklaştığı görülüyor.

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar, güvenlik kameralarındaki görüntüleri yetkililere iletti. Şu anda polis ekipleri, hırsızlık olayının faillerini yakalamak için geniş çaplı bir inceleme başlattı. Hırsızın kimliğini belirlemeye çalışan ekipler, güvenlik kamera görüntülerini analiz ederek şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.