Beymen Club Anneler Günü'ne Özel Hediyeler Sundu

Beymen Club Anneler Günü'ne Özel Hediyeler Sundu
Beymen Club, "Sevgin Sonsuz, Rengin Eşsiz" sloganıyla yola çıkarak müşterilerini Anneler Gününe özel hediyelerle bir araya getiriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Beymen Club, bu yıl Anneler Günü'nü "Sevgin Sonsuz, Rengin Eşsiz" sloganıyla kutlayarak, anneler için hediye destinasyonlarından biri olmaya devam ediyor.

Beymen Club 2024 ilkbahar/yaz kadın koleksiyonu, yazı şehirde geçiren ve gittiği yere şehrin enerjisini de taşıyanlardan ilham alıyor.

"Sun Guides City" söylemiyle yola çıkan koleksiyonda, trikolar, takımlar, elbise ve etekler ve Beymen Club'ın ikonik kaz logo baskılı tişörtlerle her tarza uygun hediye seçenekleri müşterilerine sunuluyor.

Sunset Serenade teması, triko bluz ve hırkalar, toprak tonlarındaki temel parçalarla rahatlığına düşkün anneler için şık bir seçki sunuyor.

Yaz aylarında öne çıkan çizgili detaylar hakimiyetindeki Mariner temasıyla canlı renkler ve tropikal desenler sunan Modern Tropical teması ise renklerin ve desenlerin enerjisinden beslenen Beymen Club kadınlarının tercih ettiği ürünler olmaya devam ediyor.

Sade ve sofistike parçalardan oluşan Summer Glow seçkisiyle tamamlanan koleksiyon, trikolar, hem doğal hem canlı renklerdeki keten takımlar, birbiriyle kolay kombinlenebilen sezonsuz parçalar, günün her anına eşlik edecek konforlu elbiseler ve çok daha fazlasını sunuyor.

Beymen Club'ta, Anneler Günü hediyelerinin başında gelen çanta, ayakkabı, takı ve eşarp modelleri, anneler için alınacak hediyeler olarak öne çıkıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı