Bursa'da Hırsızlık ve Dolandırıcılık Suçlarından Aranan Hükümlü Restoranda Yakalandı

Bursa'da Hırsızlık ve Dolandırıcılık Suçlarından Aranan Hükümlü Restoranda Yakalandı
Bursa'da hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından 31 yıl 8 ay hapis cezası bulunan M.N., 2 yıldır başkasına ait kimlikle sigortasız çalıştığı restoranda yakalandı.

Bursa'da, hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından toplam 31 yıl 8 ay hapis cezası bulunan ve son 2 yıldır başkasına ait kimlik kullanan hükümlü, sigortasız çalıştığı restoranda yakalandı.

Bursa'da 31 Yıl 8 Ay Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, il genelinde aranan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 37 suç kaydı bulunan ve kesinleşmiş hapis cezası olan M.N.'yi tespit etti. Yapılan araştırmada, M.N.'nin 2 yıldır ikamet etmediği ve bir otelde kaldığı belirlendi.

Polis, M.N.'nin başkasına ait kimlikle Bursa ve Yalova'da sigortasız çalıştığını ve son 6 aydır Osmangazi ilçesinde bir restoranda garson olarak görev yaptığını belirledi. Restorana müşteri olarak giden polisler, kimlik sorarak M.N.'yi yakaladı. M.N., sorgusunda, M.Y. isimli kişiye ait kimliği 2 yıl önce bulduğunu ve bu kimliği kullandığını itiraf etti.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hükümlünün yemek servisi yaptığı sırada sivil polislerin iş yerine girerek M.N.'yi gözaltına aldığı görülüyor. Hükümlü, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.