Erdek'te Scooter Kazası: Yaşlı Adam Yaralandı, Acil Sevki Gerçekleştirildi

Erdek'te Scooter Kazası: Yaşlı Adam Yaralandı, Acil Sevki Gerçekleştirildi
Erdek'te scooterin çarptığı yaşlı bir adam başından yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ne ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Erdek ilçesinde meydana gelen trafik kazası, scooter kullanan A.Y. (15) ile yoldan geçmekte olan Lütfü Demir (80) arasında gerçekleşti. Kaza, kırsal Ocaklar Mahallesi Hüseyin Durak Caddesi'nde oldu. A.Y. scooter ile seyir halindeyken Demir'e çarptı ve çarpışmanın etkisiyle Demir yere düştü, başından yaralandı.

Balıkesir'de Bir Kişiye Scooter Çarptı

Olayın ardından 112 Acil sağlık ekipleri hemen olay yerine intikal etti ve yaralıya ilk müdahaleyi sağladı. Demir, ilk tedavisinin ardından Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu stabil hale getirilerek Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ileri tetkik ve tedavi için sevk edildi.

Kaza sonrasında, yetkililer olayla ilgili inceleme başlatırken, scooter sürücüsü A.Y. ile ilgili de soruşturma devam etmektedir. Kazanın nedeniyle ilgili detaylı bir inceleme yapılması beklenmektedir.