İlber Ortaylı Kahveseverlerle Buluşacak

İlber Ortaylı Kahveseverlerle Buluşacak
Türk tarihinde önemli bir yeri olan hanlar arasında özel bir hikayeye sahip Beta Yeni Han, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü'nde birçok etkinlik yapacak.

Kahve ile ilgili söyleşiler, workshoplar ve tadım sunumlarının yer alacağı etkinlik, Eminönü'ndeki 352 yıllık tarihi handa gerçekleştirilecek.

Kahve danışmanı Cenk Girginol, şef Eyüp Kemal Sevinç ve tarihçi, yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın konuk konuşmacı olarak yer alacağı, kahve ve barista eğitmenleri eşliğinde özel bir etkinlik yapılacak.

Özel tariflerin ve kahve tadımının yapılacağı etkinlik, Türk Kahve Kültürü ve Araştırmaları Derneğinin katkılarıyla "Beta Yeni Han'da Türk Kahvesi'nin Gelenekselden Yeni Nesile Yolculuğu" temasını ele alacak.

Etkinliklere konuk olacak isimler arasında ayrıca Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği (TKKAD) Başkanı Nuri Çolakoğlu, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Beta Yeni Han İstanbul Şube Müdürü ve TKKAD Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Uğur yer alıyor.