Müge Anlı'daki Nevrigül Alan Ölü Bulundu

Müge Anlı'daki Nevrigül Alan Ölü Bulundu
Ailesinin Müge Anlı'nın programında aradığı 22 yaşındaki Nevrigül Alan'ın Bursa'nın Gemlik ilçesindeki zeytinlik alanda ağaçta asılı olarak bulunduğu öğrenildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bu haftaki programında Şirin diye anılan 22 yaşındaki Nevrigül Alan'ın kaybı araştırıldı.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sevilerek izlenen programı haftanın ilk gününde yine büyük ilgi gördü. Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Ekim Perşembe yayınında yine birbirinden farklı konular işleniyor.

Hafta içi her gün izleyiciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmayı sürdürüyor. Öte yandan, Müge Anlı faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra çok sayıda sosyal sorumluluk projesi ile de isminde sıkça söz ettiriyor.

Programda, Konya'nın Akşehir ilçesinde 6 Temmuz 2023 tarihinden itibaren kayıp olan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın esrarengiz hikayesine ışık tutulmaya devam edilirken bir kayıp kadın olayı daha programa bomba gibi düşmüştü.

Nevrigül Alan'dan 48 Gündür Haber Yoktu

Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Ekim Pazartesi yayınında yine birbirinden farklı konular işlendi. 22 yaşındaki Nevrigül Alan'dan 48 gündür haber alamayan ailesi programa başvurdu. Kızlarının başına boşanma aşamasında olduğu eski eşi tarafından bir şey getirildiğini düşünen aile kızlarının bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi. Aile, kızının eşinden ölüm tehditleri aldığını iddia etti. Kızlarının küçük çocuğunu almak için eşiyle buluşmaya gittiğini ve sonrasında telefonuna dahi ulaşamadıklarını söyleyen endişeli aile yaşananları Müge Anlı ile paylaştı.

Çevresi tarafından Şirin diye anılan Nevrigül'ün eşinin ailesi de yayına bağlandı ve kayıptan haberleri olmadığını belirtti. Oğullarının çalıştığı yerden iki gün önce ayrıldığını ve başka bir yere çalışmaya gittiklerini söyleyen aile, oğullarına yöneltilen suçlamaları kabul etmedi.

Öte yandan 2 çocuk annesi Nevrigül'ün son dönemde gönül ilişkisi yaşadığı Doğan isimli arkadaşı da yayına bağlandı. Doğan, Nevrigül'ün kendisine "Bana bir şey olursa çocuklarım sana emanet" dediğini öne sürdü. Müge Anlı, Nevrigül'ün telefonundaki trafiğe dikkat çekti. Nevrigül'ün boşanma aşamasındaki eşi ve Doğan ile yaptığı görüşmeye dikkat çeken Anlı, bugün acı haberi duyurdu.

Nevri Gül Alan Nerede Ölü Bulundu?

2 çocuk annesi Nevrigül Alan (22) Bursa'nın İznik ilçesindeki evinden 2 Eylül'de, evinden çocuklarını almak için ayrıldıktan sonra kaybolmuştu. Kaybolmasından 47 gün sonra Bursa'nın Gemlik ilçesinde, zeytinlik alanda ağaçta asılı olarak bulundu. Cenazenin uzun süredir olay yerinde olduğu belirlendi.

Haber Editörü