Network Şıkır Şıkır Koleksiyonunu Tanıttı

Network Şıkır Şıkır Koleksiyonunu Tanıttı
NetWork, unutulmaz bir tarzla özel günlere damgasını vurmak isteyenler için şık davet kıyafetleri tasarladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, NetWork'ün kadın koleksiyonunda yer alan ve özel etkinliklerde tercih edilen elbiseler, şık tulumlar, iddialı takımlar ve tamamlayıcı aksesuarlar, her kadının kendine özgü stilini yansıtmasına olanak tanıyor.

Payetli, ışıltı detaylı ve sezonun trend renklerinden oluşan tasarımlar özel gün ve gecelerde zarif ve şık görünümler için ideal seçenekler sunuyor.

NetWork'ün yeni koleksiyonunda, her kadının stiline modern kesim tasarlanan şık takımlar ve elbiseler klasik ve zamansız modelleri ile zarif bir görünümü mümkün kılıyor.

Zarif clutch çantalar, konforla şıklığı bir arada sunan stilettolar ve dikkati çekici takılar en az kıyafetler kadar başrolde.

Erkek koleksiyonunda yer alan smokinker ve takım elbiseler, ince düşünülmüş detayları ve yüksek kalitesiyle erkeklerin özel günlerdeki şıklığını tamamlıyor. Modern ve şık bir görünüm sağlayan NetWork'ün takımları her biri seçilmiş kumaşlardan tasarlanıyor. Klasik takımlar, çarpıcı desenler ve modern kesimler arasında her erkeğin stiline uygun bir seçenek yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı