Sultanbeyli'de Trafik Tartışması Şiddetle Sonuçlandı

Sultanbeyli'de Trafik Tartışması Şiddetle Sonuçlandı
Sultanbeyli’de bir trafik tartışması, şiddet olayına dönüştü. Abdurrahmangazi Mahallesi'nde, kamyonet sürücüsü Ö.D., ters yönden gelen bir araçla tartıştıktan sonra, baba ve oğlunu darp etti.

Sultanbeyli'nin Abdurrahmangazi Mahallesi Şanlıurfa Caddesi'nde yaşanan trafik kavgası, şiddet olayına dönüştü.

Sultanbeyli'de Trafik Kavgası Şiddete Dönüştü

Dün akşam saatlerinde, M.B. ve oğlu Y.B. araçlarıyla seyir halindeyken ters yönden gelen bir kamyonetle tartışmaya başladılar. Tartışmanın büyümesi üzerine kamyonet sürücüsü, aracını durdurarak inip, baba ve oğluna fiziki şiddet uyguladı.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, kamyonetin plakasını ve sürücüsünün kimliğini tespit etti. Şüpheli sürücü Ö.D., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Ö.D., "kasten yaralama", "mala zarar verme", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatarak, şiddet olayının nedenlerini ve kamyonet sürücüsünün motivasyonunu araştırıyor. Baba ve oğulun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayın ardından bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı.