Motorine Zammın Ne Zaman Geleceği Belli Oldu

Motorine Zammın Ne Zaman Geleceği Belli Oldu
Küresel piyasalardaki dalgalanmalardan nasibini alan motorin fiyatlarına zam geleceği gündeme bomba gibi düştü.

Son dönemde akaryakıta üst üste gelen indirimler araç sahiplerini sevindirmişken son gelen zam haberi üzüntüye sebep oldu. Küresel piyasalarda görülen hareketlilik, İsrail ve Gazze arasında yaşanan savaş sonrası bir hayli arttı. Petrol fiyatlarında görülen artış sonrası akaryakıta zam yapılacağı gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde hem benzine hem de motorine yapılan indirim araç sahiplerine bir nebze olsun nefes aldırmıştı. Araç sahiplerinin mutluluğu uzun sürmedi ve akaryakıta gelecek zamma ilişkin detaylar paylaşıldı.

Brent ve döviz kuru değişimleri ile birlikte akaryakıtta görülen hareketlilik devam ediyor. Önceki hafta yapılan benzin indiriminin ardından motorin indirimi dikkat çekmişti.

Motorine Zam Geliyor

Son olarak geçtiğimiz hafta motorine 2 lira 92 kuruş indirim yapılmıştı. Şimdi ise motorine zam yapılacağının haberi verildi.

Sektör kaynakları tarafından aktarılan bilgiye göre motorine zam geleceği ifade edildi.

Motorin fiyatına 2 lira 25 kuruş zam geleceği aktarıldı. Motorin zammının 17 Ekim saat 00.01’de geçerli olacak. Motorine yapılacak zam, akaryakıt pompa satış fiyatlarına doğrudan yansıyacak.

Haber Editörü