1.000 TL Destek Ödenecek! Başvuru Yapanlar Faydalanacak

1.000 TL Destek Ödenecek! Başvuru Yapanlar Faydalanacak
Vatandaşlara sağlanacak olan desteklere dair mart ayının son günlerine doğru belediyeler açıklamalarda bulunuyorlar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı mart ayı boyunca altı farklı destek ödemesini ülke genelindeki hak sahibi vatandaşlara iletti. Tarım ve Orman Bakanlığı ise farklı alt başlıklardan oluşan tarımsal destek ödemeleri mart ayı boyunca cuma günleri çiftçilere verdi. Her iki bakanlığın destek ödemelerine dair resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalar vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, ülke genelindeki farklı şehirlerde yaşayan vatandaşlar da belediyelerin destek projelerini yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, vatandaşlara destek olabilmek için belediyeler projeler hayata geçirdikçe açıklamalar yapıyorlar.

1000 TL Destek Ödemesi

Mart ayının son günlerine doğru yaklaşırken belediyeler desteklere dair açıklamalarda bulunuyorlar. Bu kapsamda, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin tarafından yapılan açıklamaya göre çiftçilere ve üreticilere 1000 TL destek ödemesi sağlanacak. Sulama sezonun başlamasıyla mandalina ve zeytin üreticilerinin sayaç kartlarına 1000 liralık tarımsal sulama suyu yüklemesi yapılacağı belirtilirken, desteğin ayrıntılarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin:

‘’Çiftçimize ve üreticimize 1000 TL destek müjdesi! Sulama sezonunun başlaması ile mandalina ve zeytin üreticilerinin sayaç kartlarına 1000 liralık tarımsal sulama suyu yüklemesi yapiyoruz. Baraj sulama suyu abonesi tüm çiftçilerimiz Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüze başvurarak desteğimizden yararlanabilir’’ ifadelerine yer verdi.

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

Belediye Destek Ödemeleri 2024 Mart

Seferihisar Belediyesi 1000 TL destek için bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerin destek projeleri de yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden desteklere dair bilgi edinebilir. Önümüzdeki günlerde de yeni destek projeleri hayata geçtikçe açıklamalar yapılacak.

Haber Editörü