4A, 4B, 4C Emeklisine Müjde! Halkbank Zamlı Promosyonları Duyurdu

4A, 4B, 4C Emeklisine Müjde! Halkbank Zamlı Promosyonları Duyurdu
Halkbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte emeklilere maaş aralıklarına göre sağlanacak olan promosyonlar belli oldu.

Kamu bankalarının emekli promosyonu ödemelerine zam yapacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde duyurdu. 8000 TL ile 12.000 TL arasında değişkenlik gösteren promosyonlarının açıklamasının ardından maaş aralıklarına göre tutarlar merak edilirken, SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri de maaş aralıklarına göre ne kadar promosyon verileceğine dair araştırmalar gerçekleştiriyorlardı. Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile maaş aralıklarına göre sağlanacak olan promosyonlara dair bilgilendirmede bulundu.

Halkbank Emekli Promosyon Ne Kadar?

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre 28 Mart tarihinden itibaren geçerli olacak emekli promosyonu kampanyası çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca Halkbank’tan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralıklarına göre sunulacak promosyonlar şöyle:

10.000 TL - 14.999,99 TL 8.000 TL
15.000 TL - 19.999,99 TL 10.000 TL
20.000 TL ve üzeri 12.000 TL

2023/10/15/turk-lirasi.jpeg

Emekli Promosyonları Nisan 2024

Emekli promosyonu kampanyasına ilişkin Halkbankın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metninde ‘’Promosyon ödemesi başvurularınızı; tüm Halkbank Şubelerimiz, ATM’lerimiz, Mobil ve İnternet Şubemiz ile Halkbank Dialog’dan gerçekleştirebilirsiniz. Yapılan promosyon başvurularında, varsa önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilebilecektir. Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır’’ denilirken, nisan ayına sayılı günler kala önümüzdeki ay bankaların maaş aralıklarına göre sunacakları promosyonlar merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi nisan ayında da ayın ilk günlerinde bankaların güncel promosyon fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunması bekleniyor. Bu çerçevede, bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak açıklamalar emekliler tarafından yakından takip edilecek.

Haber Editörü