Akaryakıt Alacaksanız 190 TL İndirim! Mayıs Ortasına Kadar Süre Var

Akaryakıt Alacaksanız 190 TL İndirim! Mayıs Ortasına Kadar Süre Var
Akaryakıt alımında geçerli olan bankaların indirim kampanyalarına dair nisan ayında araştırmalar hız kesmeden devam ediyor.

Aracına akaryakıt almayı düşünen vatandaşlar 21 Nisan itibariyle bankaların güncel kampanyalarını ilişkin araştırmalar yaparken, bankalar da belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, 4 Nisan tarihinde başlayan ve 15 Mayıs tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında 190 TL indirim elde edilebilirken, fırsatın detaylarına ilişkin TEB’in resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı.

TEB Akaryakıt Kampanyası 2024 Nisan

TEB tarafından yapılan açıklamaya göre 4 Nisan -15 Mayıs 2024 tarihleri arasında TEB bireysel kredi kartları ile bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde dört defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcaması yapanlar SMS ile kampanyaya katılarak 180 TL indirim, Cepteteb Mobil üzerinden kampanyaya katılarak 190 TL indirim elde edilebilir. Kampanyaya harcama yapmadan önce Cepteteb Mobil uygulaması üzerinden veya PETROLOFISI yazıp 4616'ya SMS göndererek katılım sağlanabilirken, fırsatın detaylarına ilişkin TEB’in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuru metnine göre indirin 5 Temmuz 2024 tarihinde yansıtılacak.

2023/10/16/hesap-makinesi.jpg

TEB Güncel Kampanyalar Nisan 2024

TEB'in 15 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya ilişkin resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı duyuruya dair araştırmalar sürerken, farklı sektörlerde yapılacak olan alışverişler neticesinde sunulan bonuslar ve indirimler de merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi nisan ayında da TEB düzenli olarak güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, TEB'in güncel kampanyalarına bankanın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden erişilebilir.

Haber Editörü