Akbank 7500 TL Chip Para Veriyor! Şubeye Gitmeye Gerek Yok

Akbank 7500 TL Chip Para Veriyor! Şubeye Gitmeye Gerek Yok
Akbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte 7500 TL chip-para kampanyasının ayrıntıları belli oldu.

Nisan ayı öncesinde mart ayının son gününe kadar devam edecek olan bankaların güncel fırsatlarına dair araştırmalar gerçekleştirilirken, bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile kampanyalara ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, Akbank da Kazanan Akbanklı fırsatı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden duyuru yayınladı. 7500 TL'ye varan chip-para promosyonu fırsatının açıklanmasının ardından kampanyadan kimlerin yararlanacağı merak edilirken, Akbank'ın açıklaması ile birlikte fırsatın ayrıntıları netlik kazandı.

Akbank 7500 TL Chip-Para Kampanyası

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre Kazanan Akbanklı programı çerçevesinde maaşını ya da düzenli gelirini her ay Akbank’a getirenler 7500 TL'ye varan chip-para promosyonu elde edebilecekler. Kazanan Akbanklı programına katılan Akbanklıların tercih ettikleri para girişini vadesiz TL hesaplarına 12 ay boyunca her ay tek seferde yapmaları ve program koşullarına sahip olmaları durumunda 7500 TL'ye varan chip-para promosyonu ile birçok bankacılık işlemlerinde muafiyet kazanacakları avantajlar sağlayan bir program olarak hayata geçirildi. Kampanya çerçevesinde 25.000 TL ile 50.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 2500 TL chip-para, 50.000 TL ile 100.000 TL arasında bakiye aktarılması durumunda 5000 TL chip-para, 100.000 TL üzerinde bakiye aktarılınca da 7500 TL chip-para sunulacak.

2023/10/16/hesap-makinesi.jpg

Akbank Güncel Kampanyalar 2024 Mart

Akbank'ın duyurduğu 7500 TL'ye varan chip-para kampanyasının ayrıntılarına ilişkin mart ayının son günlerinde araştırmalar gerçekleştirilirken, farklı sektörlerde alışveriş yapacak olan vatandaşlar da Akbank'ın hayata geçirdiği kampanyalara ve indirimlere dair detayları merak ediyorlar. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mart ayında da Akbank düzenli olarak kampanyalara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin Akbank'ın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlanacak.

Haber Editörü