Akbank Nisan Ayında Duyurdu! 200 TL Hediye Çeki Veriliyor

Akbank Nisan Ayında Duyurdu! 200 TL Hediye Çeki Veriliyor
Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan 200 TL Migros hediye çeki kampanyası ile ilgili Akbank bilgilendirmede bulundu.

13 Nisan tarihinde Akbank’ın farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunduğu indirimlere ve chip-paralara dair araştırmalar gerçekleştiriliyor. Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler güncel kampanyaların detaylarını merak ederken, Akbank da resmi internet sitesi üzerinden düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, 2 Nisan tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 200 TL Migros hediye çeki elde edilebilirken, kampanyadan kimlerin yararlanabileceği ve fırsatın ayrıntıları Migros tarafından yapılan açıklama ile birlikte netlik kazandı.

Migros 200 TL Hediye Çeki Kampanyası

Migros'un açıklamasına göre 2-30 Nisan tarihleri arasında Akbank Mobil’den 1005TOSLA200 davet kodu ile ilk kez Akbanklı olanlar 200 TL Migros hediye çeki kazanacaklar. Kampanyadan faydalanabilmek için 1005TOSLA200 davet kodu ile Akbank Mobil'den Akbanklı olunması durumunda 200 TL Migros hediye çeki elde edilebilirken, kampanyanın 500 kişiyle sınırlı olduğu belirtildi. Kampanya çerçevesinde kazanılan indirim kodu Migros (M-MM-MMM-5M-Mjet) Mağazalarında, Macroonline, Sanal Market, Migros Hemen, Macrocenter Mağazalarında geçerli olacak.

2023/10/16/hesap-makinesi-gorseli-2.jpg

Migros Nisan 2024 Güncel Kampanyalar

Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan 200 TL hediye çeki kampanyasına ilişkin Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuru ile ayrıntılı bilgi verilirken, Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde yapılacak olan alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri merak ediyorlar. Bu durumda, Akbank'ın güncel kampanyalarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Akbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde Akbank müşterilerine ve yeni müşterilere sunulacak olan chip-paralara ve indirimlere dair Akbank bilgi verecek.

Haber Editörü