Aylık 2000 TL Nakit İade! Toplam 6000 TL İade Alınabilecek

Aylık 2000 TL Nakit İade! Toplam 6000 TL İade Alınabilecek
Nisan ayının ortalarına doğru yaklaşırken bankaların güncel kampanyalarına dair araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Nisan ayının ortalarına doğru yaklaşırken farklı kategorilerde alışveriş yapacak olan vatandaşlar bankaların sunduğu güncel fırsatlara ilişkin araştırmalar gerçekleştirirken, bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, ING tarafından yapılan açıklama ile birlikte 6000 TL'ye varan nakit iade fırsatının detayları belli oldu.

ING 6000 TL İade Kampanyası

ING tarafından yapılan açıklamaya göre ING Mobil üzerinden ING’li olarak turuncu ekstra programına katılan kişiler turuncu ekstra banka kartı ile üç ay boyunca ayda 2000 TL, toplamda en fazla 6000 TL olmak üzere POS harcamalarının yüzde 20’sini nakit iade olarak geri alabilecekler. Kampanya nisan ayında ING Mobil üzerinden üye olmuş kişiler için geçerli olurken, fırsattan turuncu ekstra programına kayıtlı kişiler yararlanabilecekler. Kampanya ile ilgili ING’nin resmi internet sitesinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre ayın 20'sinden sonra ING'li olan müşteriler için ilk harcama dönemi bir sonraki takvim ayı olacak.

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

ING Güncel Kampanyalar 2024 Nisan

ING nisan ayında resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile 6000 TL'ye varan nakit iade fırsatına dair bilgilendirmede bulunurken, farklı sektörlerde alışveriş yapacak olan vatandaşlar da ING’nin güncel fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu kapsamda, ING’nin eski ya da yeni müşteriler için hayata geçirdiği kampanyalara erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler ING’nin resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Haber Editörü