Başvurana 750 TL Fatura Yardımı 2024! Ay Başında Hesaplara Yatacak!

Başvurana 750 TL Fatura Yardımı 2024! Ay Başında Hesaplara Yatacak!
Bankalardan gıdadan akaryakıta kadar birçok farklı alanda kampanya haberi gelirken, yeni bir kampanya da QNB Finansbank’tan geldi. Finansbank, başvuran müşterilerine 750 TL fatura yardımı yapacağını açıkladı. İşte detaylar…

Hem kamu hem de özel bankalar, bünyelerine daha fazla müşteri çekmek ve mevcut müşterilerin de yüzünü güldürmek için peş peşe kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Son olarak, QNB Finansbank da düzenlediği yeni bir kampanya kapsamında müşterilerine 750 lira fatura yardımı yapacağını açıkladı.

Buna göre, QNB Finansbank müşterilerinin elektrik, su, doğalgaz fatura ödemelerinde 750 TL iade ödemesi yapılacak. Nisan ayında vadesiz hesaplardan veya kredi kartıyla verilen otomatik fatura talimatı için 250 lira, toplam 750 lira ödeme yapılacak. Kampanyadan 30 Nisan’a kadar Finansbank müşterisi olanlar faydalanabilecek. Kampanya, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartı ya da vadesiz hesaplar için geçerli olacak. Verilen her otomatik fatura talimatı için 250 lira, toplam 750 lira iade ödemesi yapılacak.

1533113.webp

BAŞVURU ŞARTLARI

Kampanyadan faydalanmak için 31 Mayıs’a kadar minimum bir defa fatura ödenmesi ve ayrıca, talimatların 31 Ekim’e kadar da açık olması gerekiyor. Kazanılan iade tutarları 1 Haziran-10 Haziran tarihlerinde hesaplara yüklenecek. Ödeme tarihinde hesap bakiyesi veya kredi kartı bakiyesi yetersiz olursa fatura ödeme işlemi yapılmayacak. Kampanya yalnızca CardFinans ve QNB First logolu kredi kartı ve vadesiz hesaplardan verilen talimatlar için geçerli olacak. Otomatik fatura talimatları banka şubeleri, çağrı merkezi, mobil uygulama ve internet bankacılığı üzerinden yapılabilir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 750 lira kazanabilecek.