Düşük Gelirli Ailelere 1.100 TL! Nisanda Sosyal Yardım Ödenecek

Düşük Gelirli Ailelere 1.100 TL! Nisanda Sosyal Yardım Ödenecek
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın nisan ayında ülke genelindeki hak sahibi vatandaşlara ileteceği destek ödemeleri merak ediliyor.

Nisan ayına girilmesinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sosyal yardım programlarına dair araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, aile destek paketi ödemelerinin, evde bakım maaşının, sosyal ve ekonomik destek ödemesinin ne zaman sağlanacağı merak edilirken, geçtiğimiz aylardaki ödeme tarihleri dikkate alınarak mart ayı ödemeleri için çeşitli tahminler yürütülüyor.

Nisan 2024 Aile Destek Ödemesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı nisan ayı aile destek paketi ödemelerinin ne zaman verileceği ile ilgili resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlamadı ancak geçtiğimiz aylardaki ödeme tarihleri dikkate alınarak yürütülen tahminlere göre 10 Nisan civarında 850 TL'den başlayan ve 1250 TL seviyesine kadar yükselen aile destek paketi ödemelerinin verilmesi bekleniyor. 10 Nisan'da Ramazan Bayramı başlayacağı için bayram öncesinde ödemelerin sağlanmasına dair herhangi bir karar alınırsa önümüzdeki günlerde aile destek paketi ödemeleri verilebilir. Bu çerçevede, bakanlığın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular vatandaşlar tarafından yakından takip edilecek.

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

Aile Destek Ödemesi Ne Kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Ramazan Bayramı öncesinde aile destek paketi ödemelerini sağlayıp sağlamayacağına dair araştırmalar hız kesmeden devam ederken, sosyal yardımların güncel tutarları da merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aile destek paketi çerçevesinde hane içinde kişi başına düşen aylık gelire göre 850 TL ile 1250 TL arasında değişkenlik gösteren ödemeler gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi nisan ayında da 1250 TL seviyesine ulaşan aile destek paketi ödemelerinin verilmesi bekleniyor.

Haber Editörü