Ekmeğe İndirim Geldi! 7 TL Olan Ekmek 5 TL’ye Düştü

Ekmeğe İndirim Geldi! 7 TL Olan Ekmek 5 TL’ye Düştü
Ülke genelindeki farklı şehirlerde bulunan belediyeler halk ekmek projelerine dair nisan ayının ortalarında da bilgilendirmede bulunuyorlar.

Nisan ayının ilk günlerinden itibaren ekmek fiyatlarında değişimler olup olmayacağı merak edilirken, belediyeler de halk ekmek projeleriyle ucuz ekmek satışlarına devam ediyorlar. Bu çerçevede, farklı illerde ikamet eden vatandaşlar belediyelerin halk ekmek projelerini yakından takip ederken, ekmek fiyat tarifelerinde değişiklikler oluştukça da belediyeler resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar.

Ekmek İndirimi 2024 Nisan

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre halk ekmek fiyatlarında indirim yapıldı. 7 TL olan halk ekmeğin fiyatı 5 TL seviyesine düşerken, ekmek fiyatlarındaki indirimin detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay:

“Ülkemizde yaşanan ekonomik zorluklar alım gücünü azalttı ve vatandaşlarımızı maddi olarak sıkıntıya düşürdü. Bu zorlukları bir nebze olsun azaltarak bütçeleri rahatlatmak ve sofraların vazgeçilmezi ekmeği almakta zorlanan vatandaşımıza kolaylık sağlamak üzere Halk Ekmek’te fiyatları geri çektik. Günlük olarak üretilecek 120 bin ekmek, yarın sabahın ilk sevkiyatlarıyla kentimizin 93 noktasında faaliyet gösteren büfelerimizde 5 TL olarak satışa sunulacak. Bu zor günleri beraber atlatacak, her konuda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

2023/11/01/ekmek-2.jpg

Ekmeğe Zam İndirim Yapılacak Mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fiyatını 5 TL olarak belirlerken, ülke genelindeki farklı şehirlerde yaşayan vatandaşlar da ekmek fiyat tarifelerinde değişiklik olup olmayacağını merak ediyorlar. Ekmek fiyatlarında değişimler yaşandıkça fırıncılar odaları kamuoyuna bilgi verirken, ilerleyen süreçlerde fırıncıların talepleri doğrultusunda ekmek fiyatlarında değişimler oluşursa açıklamalar yapılacak.

Haber Editörü