Emekli Maaşına Ek 21.000 TL! Nisan Ayında Çifte Ödeme Müjdesi

Emekli Maaşına Ek 21.000 TL! Nisan Ayında Çifte Ödeme Müjdesi
Emekli maaşına ek sağlanacak olan ödemelere dair nisan ayının ilk günlerinde araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Nisan ayının ilk günlerinde emekliler çeşitli ödemelere dair araştırmalar gerçekleştiriyorlar. 17-28 Nisan tarihleri arasında SSK ve Bağkur emeklilerine tahsis numarasını son rakamına göre nisan ayı maaş ödemeleri sağlanacak. Söz konusu maaş ödemeleri için bekleyiş sürerken, emekli maaşına ek sağlanacak olan ödemeler de merak ediliyor. Bu durumda, Ramazan Bayramı öncesinde ikramiyelerin hangi tarihlerde sağlanacağı ve maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş tutarına göre verilecek promosyon ödemeleri en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

Emekli İkramiyesi Nisan 2024

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2024 yılında da Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca emekliye bayram ikramiyesi ödemesi gerçekleşti. 2 Nisan tarihinde başlayan ikramiye ödemeleri 5 Nisan tarihine kadar devam etti. Bu çerçevede, milyonlarca SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklisinin hesabına ikramiye ödemesi aktarılmış oldu. Söz konusu ikramiyelerin verilmesinin ardından, güncel tutara dair araştırmalar gerçekleştiriliyor. Geçen yıl 2000 TL olan Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde sağlanan ikramiye ödemeler 2024 yılı itibariyle 3000 TL seviyesine yükseltildi. Böylece, her iki bayram öncesinde de 3000 TL olmak üzere toplamda 6000 TL ikramiye sağlanacak.

2023/10/17/turk-lirasi.jpg

Emekli Promosyonları Güncel 2024 Nisan

3000 TL’lik ikramiye ödemesinin yanı sıra maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak promosyonlar merak ediliyor. Emekli maaşı üç ay boyunca aynı bankadan olacağına dair taahhüt öğren emeklilere maaş aralıklarına göre değişen tutarlarda promosyonlar sunulurken, önceki ay kamu bankalarının emekli promosyonlarında artışa gitmesinin ardından, nisan ayında da özel bankalar promosyon ödemelerini güncelliyorlar. Bu çerçevede, emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar ulaşıyor.18.000 TL'lik promosyon ve 3000 TL'lik ikramiye ile birlikte emekliler toplamda 21.000 TL ödeme alabilirken, maaş ödemeleri de 17-28 Nisan arasında tahsis numarasını son rakamına göre gerçekleşecek.

Haber Editörü