Emeklilere Bayram Müjdesi! Şartları Sağlayanların Hesabına Bayram Öncesi 1.500-2 Bin TL Yatacak!

Emeklilere Bayram Müjdesi! Şartları Sağlayanların Hesabına Bayram Öncesi 1.500-2 Bin TL Yatacak!
Bursa Büyükşehir Belediyesi, 50 bin emekliye Ramazan Bayramı öncesi 1.500 TL ödeme yatacağını açıkladı. Ayrıca Seferihisar Belediyesi de 135 emeklinin hesabına 2 bin TL yatıracağını duyurdu. İşte ayrıntılar…

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Emekliye Bayram Destek Çeki’ projesine müracaat edenlere sunduğu 1.500 liralık destek çekleri, toplam 50 bin emekliye ulaştırıldı.

Önceki aylarda ‘Emekliye Bayram Destek Çeki’ projesine start veren belediye, müracaat eden ve aylığı 20 bin liranın altında olan 50 bin emekliye 1. 500 liralık nakdi desteği verildi. Destek çekleri, emeklilerin cep telefonlarına kısa mesaj olarak gönderildi. Proje kapsamında Ramazan Bayramı’na kadar toplam 100 bin emekliye destek çekleri ulaştırılacağı öğrenildi.

thumbs-b-c-1307b72cda1fbe1b86d9be8ae3750d25.webp

EMEKLİLERE 2 BİN TL ÖDEME

Öte yandan, Seferihisar Belediyesi de ilçede müracaat koşullarını sağlayan 135 emeklinin hesabına 2 bin TL yatırıldığını açıkladı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar’da ikamet eden emeklilere 2 bin TL destek vereceklerini paylaşmıştı. Bu doğrultuda, Seferihisar Belediyesi Sosyal Destek Birimine müracaat eden ve gerekli koşulları sağlayan 135 emeklinin hesabına, 2 bin TL destek ödemesi yatırıldı.

Başkan Yetişkin, “Sözümüzü kısa sürede yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayında bu destek, emeklilerimize bereket getirsin, hayırlı olsun. Seferihisar’da, 'kimse ekonomik krizin yükünü taşımasın' diye; annelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza sosyal belediyecilik anlayışıyla destek vermeye ve çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.