Fatura Ödeyenler Hemen Baksın! 300 TL Hediye Verilecek

Fatura Ödeyenler Hemen Baksın! 300 TL Hediye Verilecek
Fatura talimatı çerçevesinde bankaların sunduğu kampanyalara dair nisan ayının ortalarında araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Elektrik, su, internet, doğalgaz faturası için bankalara fatura talimatı vermeyi düşünen vatandaşlar güncel fırsatlar ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile fatura talimatlarının detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. Kuveyt Türk tarafından yapılan açıklamada fatura talimatında toplam 300 TL hediye sağlandığı belirtilirken, fırsattan kimlerin yararlanacağı merak konusu oldu. Kuveyt Türk'ün resmi internet sitesi üzerinden detaylı bilgilendirme metni yayınlandı.

Kuveyt Türk Fatura Kampanyası

Kuveyt Türk tarafından yapılan açıklamaya göre Kuveyt Türk Mobil’den 1 Ocak 2024 sonrası müşteri olanlar 19 Mart sonrasında verdikleri ilk fatura talimatlarında 50, ikincisinde 100, üçüncüsünde ise 150 TL olmak üzere toplamda 300 TL'ye varan hediye elde edebilecekler. 19 Mart ile 31 Aralık tarihleri arasında herhangi bir kanal üzerinden en az bir en fazla üç adet fatura talimatı verilmesi ve talimatların otomatik ödemesi gerekirken, kampanyaya katılım 20.000 kişi ile sınırlandırıldı. Söz konusu fırsat çerçevesinde toplam 300 TL hediye hediye edilirken, kampanyadan Kuveyt Türk Mobil’den Kuveyt Türk müşterisi olan kişiler faydalanabilecekler.

2023/10/26/hesap-makinesi.jpg

Kuveyt Türk Nisan 2024 Güncel Fırsatlar

Kuveyt Türk Mobil’den Kuveyt Türklü olan tüm bireysel müşteriler 300 TL hediye kampanyasından yararlanabilirken, nisan ayının ortasında Kuveyt Türk'ün farklı sektörlerde yapılacak alışverişler için hayata geçirdiği kampanyalar merak ediliyor. Nisan ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin Kuveyt Türk bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Kuveyt Türk'ün güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler bankanın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Haber Editörü