Fatura Ödeyenlere Müjde! Halkbank Kampanyası Başladı

Fatura Ödeyenlere Müjde! Halkbank Kampanyası Başladı
Halkbank otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulundu.

Otomatik fatura ödeme talimatı kampanyalarına dair güncel gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, Halkbank da nisan ayı boyunca geçerli olacak fırsat ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu. Söz konusu kampanya çerçevesinde 500 TL Parafpara elde edilebilirken, fırsattan kimlerin yararlanabileceği ve kampanyaya nasıl dahil olunacağı da Halkbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte netlik kazandı.

Halkbank Fatura Ödeme Talimat Kampanyası

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre bireysel kredi kartı müşterileri 1-30 Nisan tarihleri arasında kredi kartlarından ya da vadesi hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL olmak üzere toplamda 500 TL Parafpara elde edebilecekler. Otomatik fatura talimatı çerçevesinde 500 TL Parafpara sağlamak isteyen kişilerin kampanyaya katılmak için 30 Nisan 2024 tarihine kadar Paraf Mobil’den hemen katıl butonuna tıklaması ya da Fatıra yazıp 3404’e SMS göndermesi gerekiyor. Kampanyaya katılım yapıldıktan sonra bireysel kredi kartından veya Halkbank’a kayıtlı bulunan vadesiz hesaptan verilecek otomatik fatura talimatı çerçevesinde 500 TL'ye varan Parafpara elde edilebilecek.

2023/10/26/hesap-makinesi.jpg

Halkbank Güncel Kampanyalar 2024 Nisan

Halkbank’ın 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacağını belirttiği 500 TL'ye varan Parafpara kampanyasının yanı sıra, Halkbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Parafparaları merak ediyorlar. Nisan ayının ortalarına doğru yaklaşırken güncel kampanyalar ile ilgili araştırmalar gerçekleştirilirken, Halkbank’ın güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Halkbank’ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlar hayata geçirildikçe Halkbank açıklamalar yapacak.

Haber Editörü