Ford Puma Fiyat Listesi 2024 Nisan! İşte Güncel Fiyatlar

Ford Puma Fiyat Listesi 2024 Nisan! İşte Güncel Fiyatlar
Ford Puma modelinin güncel fiyat listesine dair nisan ayının son günlerine doğru yaklaşırken araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Ford geçtiğimiz aylarda olduğu gibi nisan ayında da farklı otomobil modellerinin güncel fiyatlarına dair resmi internet sitesinden düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, Ford Puma modelinin fiyatları da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Ford'un resmi internet sitesinde yer alan liste ile birlikte 24 Nisan itibariyle Puma modelinin güncel fiyatları belli oldu.

Ford Puma Nisan 2024 Güncel Fiyat Listesi

Ford’un resmi internet sitesinde yer alan listeye göre 24 Nisan itibariyle Ford Puma modelinin güncel fiyatları şu şekilde:

  • SUV, 1.0L EcoBoost 125PS, 7 İleri Otomatik, Benzin Style: 1.509.400 TL
  • SUV, 1.0L EcoBoost 155PS, 7 İleri Otomatik, Benzin/Hibrit ST-Line: 1.792.300 TL
  • SUV, 1.0L EcoBoost 95PS, 6 İleri Manuel, Benzin Style: 1.228.100 TL

ford-puma-serisi.jpg

Araba Fiyatları Düşecek Mi?

Ford Puma modelinin güncel fiyatları nisan ayının son günlerine doğru 1.228.100 TL'den başlarken, 1.792.300 TL seviyesine kadar ulaşıyor. Söz konusu fiyat listesinin ayrıntılarına dair araştırmalar hız kesmeden sürerken, farklı otomobil modellerinin fiyatları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Firmalar düzenli olarak resmi internet sitelerinden güncel fiyatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. İlerleyen süreçlerde de otomobil fiyatlarında değişiklikler oluştukça firmalar bilgi verecekler. Otomobil fiyatları küresel ve bölgesel pek çok faktöre bağlı olarak değişkenlik gösterdiği için firmaların resmi internet sitelerinden güncel fiyat listelerine dair bilgi edinilebilir.

Haber Editörü