Garanti Bankası Nisanda Duyurdu! 3000 TL Bonus Verilecek

Garanti Bankası Nisanda Duyurdu! 3000 TL Bonus Verilecek
Garanti BBVA nisan ayı boyunca geçerli olan 3000 TL bonus kampanyası ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Nisan ayına girilmesinin ardından Garanti BBVA müşterileri ya da yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri merak ediyorlar. Bu çerçevede, Garanti BBVA da 1 Nisan tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan fırsatı duyurdu. Söz konusu kampanya çerçevesinde 3000 TL'ye varan bonus elde edilebilirken, fırsattan kimlerin yararlanacağı ve kampanyaya nasıl katılım sağlanabileceği belli oldu.

Garanti BBVA 3000 TL Bonus Kampanyası

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre 1-30 Nisan tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojiyle Garanti BBVA’lı olan ve bonus kredi kartı, Money bonus kredi kartı başvurusu yapan kişiler ilgili kartlarıyla 31 Mayıs'a kadar yapacakları ilk 1000 TL'ye 1000 TL, sonraki her 1000 TL’ye 500 TL olmak üzere toplamda 3000 TL'ye varan bonus elde edebilecekler. Fırsattan yararlanabilmek için bonus kredi kartı, Money bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekiyor.

2023/10/16/hesap-makinesi-gorseli-2.jpg

Garanti BBVA Güncel Kampanyalar 2024 Nisan

Garanti BBVA nisan ayı boyunca geçerli olacak kampanya çerçevesinde 3000 TL'ye varan bonus sunarken, farklı sektörlerde yapılacak olan alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimler de merak ediliyor. Bu kapsamda, Garanti BBVA’nın güncel fırsatlarına erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler Garanti BBVA’nın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. Nisan ayında farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak olan bonuslar ve indirimlere dair de Garanti BBVA açıklama yapacak.

Haber Editörü