Garanti BBVA Bugün Duyurdu! Nisanda 400 TL İndirim Yapılacak

Garanti BBVA Bugün Duyurdu! Nisanda 400 TL İndirim Yapılacak
Garanti BBVA nisan ayı boyunca geçerli olacak 400 TL indirim kampanyası ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı.

Nisan ayının ilk gününde Garanti BBVA müşterileri ya da yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan bonuslara ve indirimlere dair araştırmalar gerçekleştirirken, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi nisan ayında da Garanti BBVA güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 1 Nisan'da başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanya ile 400 TL indirim sunulurken, fırsatın detaylarına dair Garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapıldı.

Garanti Bankası 400 TL İndirim Kampanyası

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre iletişim adresi İstanbul olarak kayıtlı mevcut bireysel müşteriler 1-30 Nisan tarihleri arasında TikTak mobil uygulamasından yapacakları ilk araç kiralamalarında 400 TL indirim elde edebilecekler. Kampanya TikTak uygulamasında belirtilen İstanbul il sınırları içerisindeki hizmet bölgesinde yapılan TikTak araçlarını ilk kiralamalarda geçerli olurken, iletişim adresi İstanbul olarak kayıtlı olmayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacaklar.

2023/10/16/hesap-makinesi-gorseli-2.jpg

Garanti Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Nisan

1 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanya çerçevesinde TikTak’ta 400 TL indirim sunulurken, nisan ayının ilk günlerinde Garanti BBVA’nın farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunduğu indirimler ve bonuslar merak ediliyor. Bu kapsamda, Garanti BBVA’nın güncel fırsatlarına erişmek isteyen kişiler Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde de yeni fırsatlar hayata geçtikçe Garanti BBVA resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayacağı duyurular ile kamuoyunu bilgilendirecek.

Haber Editörü