Garanti BBVA'dan 400 TL İndirim ve 350 Money Bonus! Nisan Kampanyası

Garanti BBVA'dan 400 TL İndirim ve 350 Money Bonus! Nisan Kampanyası
Garanti BBVA 400 TL indirim ve 350 Money Bonus sunulan kampanyanın detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Nisan ayının ortalarında Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ederken, Garanti BBVA da resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı duyurular ile bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 8 Mart tarihinde başlayan ve 14 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 400 TL indirim ve 350 Money Bonus elde edilebilirken, fırsatın detaylarına ve kampanyadan kimlerin yararlanacağına dair Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınladı.

Garanti BBVA İndirim ve Bonus Kampanyası

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre 8 Mart ile 14 Nisan tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip müşteri olmak istiyorum adımı ile ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan ve MIGROS24 promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel müşteriler fırsattan yararlanabilecekler. Koşulları sağlayarak promosyon kodunu giren kişiler Migros Sanal Market’te 400 TL ve üzeri alışverişinde geçerli 400 TL indirim alabilirken, 400 TL’lik indirime ek olarak Money Bonus kredi kartı başvurusu yapılması ve başvuruların onaylanması durumunda yeni onaylanan Money Bonus kredi kartları ile Migros Sanal Market sekmesinden tek seferde yapılacak 350 TL ve üzeri ilk harcama sonrası 350 Money Bonus verilecek.

2023/10/26/hesap-makinesi.jpg

Garanti BBVA Nisan 2024 Güncel Kampanyalar

Garanti BBVA’nın 14 Nisan tarihine kadar devam edeceğini belirttiği indirim ve Money Bonus kampanyasının yanı sıra, Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler nisan ayının ortalarında farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Bu kapsamda, Garanti BBVA’nın güncel fırsatlarına erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Haber Editörü