Halkbank Güncel Emekli Promosyonu! Mayıs Ayı Öncesi Miktarlar

Halkbank Güncel Emekli Promosyonu! Mayıs Ayı Öncesi Miktarlar
Mayıs ayı öncesinde bankaların maaş aralıklarına göre sunduğu güncel emekli promosyonlarına dair araştırmalar gerçekleştiriliyor.

SSK ve Bağkur emeklilerine nisan ayı maaş ödemeleri geçtiğimiz süreçte başladı ve 28 Nisan tarihine kadar tahsis numarasının son rakamına göre devam edecek. Pazar gününe kadar sürecek olan maaş ödemelerine ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ederken, emekli maaşına ek getiri elde etmek isteyen kişiler de bankaların güncel promosyon fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca Halkbank'tan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre verilecek promosyonlar belli oldu.

Halkbank Emekli Promosyonu 2024 Nisan

Halkbank’ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre nisan ayının son günlerinde maaşını üç yıl boyunca Halkbank'tan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulan promosyon ödemeleri şöyle:

10.000.TL ye (10.000.TL hariç) kadar olanlara 5.000.TL,
10.000.TL - 15.000.TL (15.000.TL hariç) arasında olanlara 8.000.TL,
15.000.TL - 20.000.TL (20.000.TL hariç) arasında olanlara 10.000.TL,
20.000.TL ve daha fazla olanlara 12.000.TL

2023/10/15/turk-lirasi-2.jpg

Emekli Promosyonları Yükselecek Mi?

Nisan ayı itibariyle Halkbank'ın güncel emekli promosyonu ödemeleri 12.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, geçtiğimiz ay kamu bankalarının emekli promosyonlarında artışa gidilmesinin ardından yeni artışların hayata geçip geçmeyeceği merak ediliyor. Emekli promosyonu ödemeleri maaş miktarına göre belirleniyor. Bu durumda, temmuz ayında emekli maaşlarında artışa gidilmesinin ardından bankalar da promosyon tutarlarını güncelleyebilirler. Emekliler de bankaların resmi internet sitelerinden ya da sosyal medya hesapları üzerinden güncel promosyon kampanyalarına ve ek fırsatlara dair yapılacak açıklamaları yakından takip edebilirler. Özel bankalar da ilerleyen süreçlerde promosyonlarda değişiklikler oluştukça açıklamalarda bulunacaklar.

Haber Editörü